Usi de garaj Doberman Security

Usi de garaj rulou

Cod produs: 002
Descriere:

Caracteristici usi de garaj tip rulou

Fiind confectionate din aluminiu, aceste USI DE GARAJ (rezidentiale) tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Dotate standard cu motor si actionare manuala, aceste usi de garaj sunt un element foarte important in cadrul amenajarilor interioare de calitate.

Gama de culori variata permite inviorarea peisajului casei dumneavoastra.

Optional, aceste usi de garaj pot avea urmatoarele caracteristici:

  • usi de garaj cu actionare prin telecomanda;
  • bariera electro-optica;
  • usi de garaj cu intrerupator cu cheie;
  • centrala cu unul sau cu doua canale;
  • usi de garaj cu avertizor luminos;
  • profil cu fante pentru aerisire;
  • profil transparent pentru iluminare.

 

Fiabilitate usi de garaj tip rulou

Recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor, aceste usi de garaj tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra cu acest sistem elegant si comod de inchidere-deschidere.

Orice usi de garaj tip rulou pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usi de garaj, pana la cel de usi pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala. Avantajul acestor modele consta in faptul ca, prin modalitatea de inchidere-deschidere (tip rulou orizontal), spatiul ocupat de usi este foarte mic, iar accesibilitatea este sporita. De asemenea, intretinerea acestor usi este foarte usor de realizat: fiind din aluminiu, ele pot fi curatate ori de cate ori este nevoie pentru a-si pastra aspectul ingrijit, riscul deteriorarii fiind foarte mic.

© 2008 Doberman Security este o societate specializata in sisteme de securitate, curenti slabi, automatizari porti, usi de garaj, usi industriale sectionale, grilaje si perdele metalice.

Usi de garaj - Usi de garaj sectionale - Usi de garaj tip rulou - link exchange - alte resurse - director web - yeast infection - cazare bucuresti - produse naturiste