Usi de garaj Doberman Security

Supraveghere Video

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara o supraveghere video eficienta, care sa permita, atât monitorizarea în timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cât si înregistrarea imaginilor video, în scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de probe în instanta. 
 Doberman Security are ca principal domeniu de activitate vanzarea si instalarea de echipamente si camere de supraveghere video.. Produsele pe care firma noastra le ofera spre vanzare clientilor acopera intreaga gama de necesitati pentru spatii industriale si rezidetiale. Principalele categorii de echipamente pe care le distribuie firma noastra sunt: camere de supraveghere video wired, (analog, megapixel & ip), camere de supraveghere wireless, inregistratoare analogice sau digitale (VCR, DVR, EVR ) , accesorii pentru sisteme de supraveghere video.Sisteme de supraveghere montate pot fi accesate din intenet. 

 
 
 
CAMERA TIP SPEED-DOME
ID: SPEED-DOME
 
CAMERA COLOR VARIFOCALA CU LEDURI IR
ID: Camera lentila varifocala
 
 
CAMERA COLOR DAY&NIGHT CU ZOOM
ID: CAMERA DAY&NIGHT ZOOM

© 2008 Doberman Security este o societate specializata in sisteme de securitate, curenti slabi, automatizari porti, usi de garaj, usi industriale sectionale, grilaje si perdele metalice.

Usi de garaj - Usi de garaj sectionale - Usi de garaj tip rulou - link exchange - alte resurse - director web - yeast infection - cazare bucuresti - produse naturiste