Usi de garaj Doberman Security

Marchize Copertine Solare

Actionate manual sau electric, MARCHIZELE pot fi folosite pentru umbrirea balcoanelor, vitrinelor, teraselor sau a spatiilor pentru recreatie, etc. Estetica ireprosabila, fiabilitatea, gama de culori, modelele disponibile si usurinta în montaj au facut ca acest produs sa devina unul foarte apreciat în domeniul amenajarilor exterioare, atât pentru terasele comerciale, cât si pentru cele personale. Materialul folosit pentru umbrire este un acril tratat cu teflon rezistent la caldura si umezeala. Un alt material care poate fi folosit este format dintr-un amestec din PVC si poliester oferind o rezistenta sporita la umezeala. Structura marchizei este construita din OTEL de înalta calitate vopsit in camp electrostatic, fiind extrem de rezistent la intemperii. Ca accesorii optionale, senzorul de vânt are un rol foarte important deoarece asigura protectia marchizei împotriva vântului puternic, realizând închiderea automata a bratelor în cazul fenomenelor eoliene extreme. Senzorul de soare asigura deschiderea automata a marchizei la o anumita intensitate a luminii.

© 2008 Doberman Security este o societate specializata in sisteme de securitate, curenti slabi, automatizari porti, usi de garaj, usi industriale sectionale, grilaje si perdele metalice.

Usi de garaj - Usi de garaj sectionale - Usi de garaj tip rulou - link exchange - alte resurse - director web - yeast infection - cazare bucuresti - produse naturiste