Usi de garaj Doberman Security

Control Acces Pontaj

SC DOBERMAN SECURITY SRL proiecteaza si instaleaza sisteme de control acces si pontaj. Asiguram mentenanta si service pe baza de contrat.

Cum va ajuta un sistem de control acces si pontaj?
Un sistem de control acces si pontaj va ajuta sa controlati si sa dirijati miscarile persoanelor si vehiculelor in cadrul unor zone predefinite. Securizarea cailor de acces se face prin incuietori electromagnetice, bariere si porti. Identificarea accesului in zonele securizate se face cu ajutorul cartelelor de proximitate, telecomenzilor, tastaturilor pentru coduri si cititoarelor de amprente. Persoanelor care utilizeaza sistemul de control acces si pontaj, li se vor acorda drepturi individuale de acces care sa le permita miscarea in toata cladirea sau doar in anumite sectiuni, in functie de pozitia detinuta in cadrul firmei.
Pontajul va ajuta sa impuneti o disciplina a muncii in randul angajatilor dumneavoastra. Sistemul de control acces si pontaj genereaza statistici si rapoarte cu privire la intarzierile sau absentele de la lucru ale fiecarui angajat sau a timpului petrecut in alte zone ale cladirii decat acolo unde acesta isi desfasoara activitatea.

Ce facilitati va ofera un sistem de control acces si pontaj?
- memorie de evenimente de acces si pontaj
- software de control acces si pontaj
- utilizare locala sau de pe INTERNET
- export rapoarte de pontaj in program de salarii
- rapoarte multiple pontaj: pauze, timp lucrat, timp absentat, etc.

 

© 2008 Doberman Security este o societate specializata in sisteme de securitate, curenti slabi, automatizari porti, usi de garaj, usi industriale sectionale, grilaje si perdele metalice.

Usi de garaj - Usi de garaj sectionale - Usi de garaj tip rulou - link exchange - alte resurse - director web - yeast infection - cazare bucuresti - produse naturiste