Usi de garaj Doberman Security

NICE WINGOKIT AUTOMATIZARE PORTI BATATANTE

Cod produs: WINGOKIT
Descriere:
WINGOKIT

Sisteme pentru porti batante cu canate de pana la 1,8.montare externa.

Cracteristicile motoreductorului:

-brevet pentru modul de dispunere a componentelor interne: reductii ale partilor in miscare pentru o mai mare fiabilitate si silentiozitate.

-instalare usoara: legaturi electrice de sus in jos, dupa montarea motoreductorului

-condensator incorporat

-comod dispozitiv de deblocare cu cheie personalizata Nice sau sistem de inchidere standard (optional)

-opritoare mecanice la deshidere PLA13 premontate

Centrala de comanda A400: pentru doua motoare, cu microprocesoare, cu identificarea obstacolelor, carcasa IP55.Numai pentru Wingo.

  ACCESORII INCLUSE

- FLO2R-S - 2 canale

Telecomenzi cu 4.5 milioane de miliarde de combinatii.
Sistem 433.92MHz cu cod saritor cu functie de autoinvatare si cod secvential pentru introducere multipla (Flor-sc).
Flor e ideal pentru administrarea sistemelor cu mai multi utilizatori datorita codului unic si personal : receptoarele cu functie de autoinvatare sunt in masura sa receptioneze si sa memoreze la distanta pana la 1020 de coduri.

- LUCY - lampa 230Vca, 40W

Lumina de semnalizare intermitenta. Disponibil cu diferite tensiuni de alimentare: 230 Vca, 24Vca/Vcc si 12Vca/Vcc. -cutie rezistenta la infiltratii in policarbonat antisoc: nu necesita "cusca" de protectie. -predispusa pentru lampi cu putere de 40W (Lucy 230 Vca) si 21W (Lucy 12Vcc/Vcc).

- FE - cuplu de fotocelule de exterior

  Fotocelule sincronizate, de exterior (FE)
antiefractie metalica (FEP)
pentru incasare (FI). Norme tehnice: -imune la actiunea razelor soarelui -varsiunile de exterior pot fi instalate pe zid, fara orificii sau caneluri -panouri frontale din policarbonat antisoc: durata de viata mai mare si rezistenta la socuri. -siguranta maxima: pentru a evita fenomene de reflexie cu obisectele din apropiere sunt prevazute doua nivele de actiune: unul standard de 15m si unul de 30m

  
IP55.

© 2008 Doberman Security este o societate specializata in sisteme de securitate, curenti slabi, automatizari porti, usi de garaj, usi industriale sectionale, grilaje si perdele metalice.

Usi de garaj - Usi de garaj sectionale - Usi de garaj tip rulou - link exchange - alte resurse - director web - yeast infection - cazare bucuresti - produse naturiste