Usi de garaj Doberman Security

Sisteme alarma | Sistemul Paradox Magellan

 Sistemele de alarma tip radio din gama magelan combina intr-un mod inovativ facilitati specifice unui sistem de securitate fara fir cu functii suplimentare, deosebit de practice ppentru utilizator: radio FM cu o excelenta calitate a sunetului, pager, ceas desteptator, centru de mesaje pt intreaga familie, etc
Consolele Magellan cu 32 de zone (MG6130 sau MG6160),ca si noua centrala de radio de 32 de zone (MG 5000), ofera protectia ideala a oricarui spatiu rezidential sau comercial de mici dimensiuni.
Noul tip de alarmare StayD disponibil la modelul MG5000, ofera un grad sporit de securitate 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, fara a necesita dezarmarea sistemului nici macar atunci cand se intra intr-o zona armata. Alegand unul din cele 3 moduri de armare posibile: totala, perimetrala (cu om in casa) sau armare de tipul somnului, MG5000 ofera securitate completa, indiferent daca utilizatorul se afla sau nu in locuinta.
MG-6160
ID: MG-6160
 
 
MG-PMD1P
ID: MG-PMD1P
 
 
CENTRALA MAGELLAN
ID: MG-5000

© 2008 Doberman Security este o societate specializata in sisteme de securitate, curenti slabi, automatizari porti, usi de garaj, usi industriale sectionale, grilaje si perdele metalice.

Usi de garaj - Usi de garaj sectionale - Usi de garaj tip rulou - link exchange - alte resurse - director web - yeast infection - cazare bucuresti - produse naturiste