Usi de garaj Doberman Security

Sisteme alarma | Sistemul Paradox Digiplex

 Sistemul Paradox Digiplex
Sistemele Digiplex si Digiplex EVO furnizeaza un nivel inalt de securitate pentru banci, institutii militare si guvernamentale, resedinte de lux si alte locatii unde este necesar un sistem de inalta securitate si de control al accesului.
Sistemul este proiectat modular, pentru o utilizare cat mai usoara si rapida , el putand fi extins adaugand oriunde si in orice combinatie module de extensie, plug-and-play si bus-ul de 4 fire.
Modulele sunt conectate la bus in cea mai convenabila locatie, dupa care intrarile in zona ale acestora sunt asignate zonei si partitiei dorite. Totodata, doar intrarile folosite modulului sunt asignate unor zone in cadrul sistemului. Telecomenzile, cheile telecomanda (key-switch), si intrarile neutilizate nu ocupa zone in plus. Odata instalate, toate modulele, inclusiv detectoarele de miscare, pot fi programate de la distanta, de la tastatura sau utilizand software-ul de incarcare/descarcare WinLoad.
Digiplex si Digiplex EVO suporta zone virtuale suplimentare, alaturi de zonele de securitate si usile cu control al accesului. Zonele virtuale pot fi utilizate pentru activarea automata a PMG-urilor, fara ocupare fizica a unei zone de securitate si fara a afecta functiile sistemului.
 
CENTRALA EVO-192
ID: EVO-192
 
TASTATURA LCD DNE-K07
ID: DNE-K07
 
 
 
 
APELATOR GSM
ID: ARITION1

© 2008 Doberman Security este o societate specializata in sisteme de securitate, curenti slabi, automatizari porti, usi de garaj, usi industriale sectionale, grilaje si perdele metalice.

Usi de garaj - Usi de garaj sectionale - Usi de garaj tip rulou - link exchange - alte resurse - director web - yeast infection - cazare bucuresti - produse naturiste